footballisgod.dk

Bare gøre det: Hvad de fleste mennesker bør gøre for at starte en virksomhed

I lang tid i mit liv startet jeg aldrig en virksomhed. Jeg tænkt altid på det men aldrig startet det.
Derefter spildt jeg min tid går i skole, lære kurser jeg ved, jeg ikke har brug for. Gøre, hvad andre ønsker mig at gøre.
Noget, jeg ved de er forkerte og jeg har ret. Noget ved jeg, at hvis jeg ikke kan lide et kursus, jeg skulle lære det. Det vil være mere effektivt, hvis vi alle lære, hvad vi vil være god til.
En eller anden måde, jeg ved, at de grunde, hvorfor jeg skal gøre homeworks er ikke så jeg blive smart, men fordi andre ikke ønsker mig at gå for hurtigt så de sikre, at alle bevæger sig med samme hastighed i regeringernes lovreguleret uddannelse.
En eller anden måde, jeg ved, at jeg ved hvad der er godt for mig.
Jeg havde endnu ikke været rig. Fordi jeg ikke havde taget noget om det. Jeg klagede bare over det, men stadig følge de scripts, der samfund ønsker mig at gøre.
Så endelig skete. En ven jeg hjalp lærte mig en simpel forretning.
Det er en dum forretning. Jeg køber produkter fra butikker til kunder pris, og derefter sælge den på eBay for en lille fortjeneste.
Dårlig forretningsplan. Dårlig forretning. Det op gik mave inden 2 måneder med tusindvis af dollars gået tabt. Den lille fortjeneste ikke udgør tab når en tyv stjal min egenskaber.
Men ved du hvad? Selvom moneywise har jeg mistet penge, jeg får noget fra denne virksomhed at ingen af mine tanker, klager, og fidgeting har givet mig i år. Jeg fik noget så værdifuldt, at det er hvad der fik mig rig.
At værdifulde ting er erfaring fra erhvervslivet og den eneste måde nogen nogensinde vil få det er ved at gøre det.
> Fra denne erfaring fra erhvervslivet ved jeg foderstoffer, som kun jeg kender. Jeg lære, at der er flere penge i oplysninger end i varer selv, f.eks.
Så jeg ændre min virksomhed og starte andre virksomheder igen.
En multimillionare, at jeg anser en lærer lærte hans elev: tro, mod, handling.
Beregningerne er god. De rigeste blandt os er dog ikke nødvendigvis den mest beregningsmæssig. Dem, der vil blive rig er dem, der har modet til at gribe ind og nogle kalkuleret risiko.
Når vi skride til handling, den første ting vi gør, vil ikke vi gøre tingene perfekt rigtigt. Og det er fint. Vi fik erfaring. Det er, hvad vi får. Efter alle de erfaringer, vil vi derefter opdage måder at finde ud af hvad der virker.
Der er så mange ting, der teoretisk set vil arbejde og tjene penge i erhvervslivet. Ved du hvad?
Hvis alle ved, vil det arbejde, enten du vil have en masse konkurrenter, eller har du misundelse fanatikere blokere metoden en eller anden måde.
Frynsegode forsøger det dig selv og lære af erfaringer er, at du ved noget kun du kender vil arbejde. Det er et kæmpe plus.
Der er kun én måde at vide, om ting, der teoretisk arbejde rent faktisk vil arbejde eller ikke med stor sikkerhed. Du prøve det. Hvis det virker, så du tjene penge. Hvis det ikke virker, så får du erfaring.
Så hvis du har tænkt på at drive en forretning for længe. Her er en rådgivning for dig. Gør det bare. Gør det bare.
Nu handler naturligvis liv om balance. Erfaring kan være meget dyrt. Jeg tabte $3500 for en svig. Det kostede mig utallige tid og penge for at få denne skadedyr i fængsel. Så ja, bør du lære af andre og være beregningsmæssig også. Men for de fleste af jer, der aldrig selv prøvet en virksomhed, her et råd. Gør det bare.
Starte en lille virksomhed. Starte fra noget du vil vide, vil arbejde. Derefter opbygge selvtillid og erfaring derfra. Når du får mere naturlige tillid og erfaring, derefter begynde at gøre det større. Den bedste måde at få tillid er at være succesfuld i mindre skalaer først. Så stop tænkning og begynde at gøre det, selv i små skridt.
Jeg lave en lille internet business tutorial nogen kan prøve i at alene ikke vil får du rig. Slags info er usandsynligt, at være fri.
Men det koster meget lidt penge for domænenavn og reklame. Det er noget du kan prøve. Det er slags ting, som min ven har givet mig, en lille virksomhed tutorial, at jeg ønsker at give dig.
Give det en chance og se, hvad du vil opdage. I mindst vil du vide, om virksomheden er for dig eller ej.
Pengene går til sit eget niveau. Den eneste måde du vil blive rigere er, hvis du er smartere og mere sammenhængende. Det kræver du at holde forsøger og lære nye ting. Holde forsøg.
Uanset hvad sindet kan forestille, kan sindet opnå.
Opbevare prøver, opbevarer planlægning, holde læring og at være åbne minded. Og bare gøre det. I sidste ende, vil du være der, hvor du ønsker selv at være. Og aldrig give op.

1 Kommentar

  1. Theodore Jolliffe

    I?¦ve learn some good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you place to make such a excellent informative website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 footballisgod.dk

Tema af Anders NorenOp ↑