Du har besluttet, du har brug for en LLC til din real estate investering eller små virksomheder. Men advokaten ønsker flere hundrede dollars eller mere for at udfylde papirerne. Er der ikke en billigere måde at oprette en LLC? Det kan du tro. Du kan gøre det selv.
En LLC dannelsen af design, er meget ligetil. Hvis du vil konfigurere en LLC, filen du artikel LLC dannelsen eller artikler af organisation med staten regering agentur med ansvar for selskaber og selskaber med begrænset ansvar. Dette dokument er undertiden en simpel, en-sides form. Typisk, dokumentet kan også være en type-skrevet liste af beskrivende bits om nye LLC (navnet på LLC, den person, der udfører LLC dannelse, og så videre).
Forskellige stater har forskellige navne for kontorer eller agenturer, der behandler LLC dannelse artikler, men agenturet eller office er normalt ret nemt at finde gennem en websøgning. Typisk, agenturet eller kontor er forbundet med udenrigsminister statskontoret og hedder noget som “Corporation Division” eller “Selskaber Division”. Bemærk, at nogle stater (herunder Washington state hvor jeg bor) lad du sende dine artikler af dannelse eller artikler af organisationen online.
Stater kan også have ekstra installationen krav ud over simpelthen arkivering LLC dannelse artikler. Nogle stater sådanne Arizona kræver, at offentlig meddelelse gives i en avis. Nogle stater som New York kræver en driftsaftale. Hvilket rejser et vigtigt punkt: det er virkelig en fremragende idé at have en driftsaftale skrevet op til beskrive hvordan LLCs ejere, eller medlemmer, forholde sig til hinanden og til LLC. Advokater anbefale selv at enkeltmandsselskaber LLCs skal have en driftsaftale, fordi driftsaftale, hvis hædret, forbedrer ansvar beskyttelse.
Efter staten accepterer din artikel LLC dannelsen og du har fuldført alle andre statslige krav, er du færdig med din LLC dannelse.